Veel gestelde vragen
  • Wat zijn de kosten van de behandeling en worden deze vergoed door mijn zorgverzekeraar?

    Voor het actuele tarief kunt u terecht op onze website (www.nijenkamp.nl), onder het tabblad Algemene informatie bij tarieven.
    In 2013 worden er 5 eerstelijnspsychologische consulten per kalenderjaar vanuit de basisverzekering vergoed, met een eigen bijdrage van €20 per consult. Soms kunt u meer vergoed krijgen via de aanvullende pakketten, dit dient u zelf na te gaan bij uw verzekering en aan ons door te geven. Consulten die buiten de vergoeding vallen, komen voor uw eigen rekening. Indien er gesprekken op school plaatsvinden, worden er reiskosten in rekening gebracht, welke niet door de verzekering worden vergoed.
    Een consult dat korter dan 24 uur van te voren wordt afgezegd, wordt in rekening gebracht, waarbij een afspraak op maandag uiterlijk de vrijdag ervoor dient te worden afgemeld. Het afmelden kan telefonisch of per e-mail.
    Uiteraard staat het u vrij de behandeling af te breken als de kosten niet haalbaar zijn. Indien u verwacht dat de kosten een probleem gaan vormen, is het belangrijk dit tijdens het intakegesprek te melden. Het kan soms beter zijn de behandeling op een andere wijze of elders vorm te geven, aangezien het belangrijk is de behandeling af te maken.

Contactformulier

U kunt ons ook met behulp van een formulier vragen stellen, zie hiervoor het contactformulier.